Jude Law se těší na psychologicky kvalitnější role

22.01.2020 | Osobnosti

Herec Jude Law si myslí, že už jako sedmačtyřicetiletý muž nedostává role jen kvůli svému vzhledu. Třebaže v seriálu Mladý papež ukazuje své vypracované tělo v sexualizovaných záběrech, osobně nemá potřebu se fyzicky zalíbit. Nebojí se tak ztráty vlasů a vrásek, protože věří, že díky tomu získá psychologicky kvalitnější role.

„Dost mě to baví. Když si uvědomím, že ve svém věku se cítím spokojený se svým tělem, užívám si toto desetiletí. Herectví je šílený obor, ve dvaceti se ocitnete na minovém poli. Mluvím z pozice muže, protože se to dost liší od ženského pohledu. Ve třiceti se trochu uvolníte a řeknete si, dokázal jsem to, přežil jsem. Konečně dosáhnete čtyřicítky a role, které vám nabízejí, už mají jinou strukturu, větší hloubku, už nemusíte být ten dokonalý hoch a mít mladistvou krásu. Je úžasné cítit se spokojeně se sebou,“ svěřil Jude italskému magazínu IO Donna.

Law trpí většinu kariéry trémou. A má ji sice stále, ale umí ji lépe skrývat.

„Pořád mívám trému, ale zjistil jsem, že jak stárnu, skrývám své nervy lépe, a místo toho se to projevuje podivně. Místo toho, abych tam postával a potil se a říkal si, to nezvládnu, to nezvládnu, tak je to mnohem mírnější úzkost, projevuje se tím, že jsem trochu neposedný, nebo že se začnu bavit s kýmkoli, kdo je kolem, jen abych odvrátil svou pozornost. Člověk je úzkostný, protože chce být dobrý… Takže začnete věnovat více pozornosti detailům a svému zapálení pro věc, což je dobré,“ míní Law.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

397 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat