Herec Rob Lowe si udržuje mladistvý vzhled vyřazením cukru a alkoholu

06.02.2020 | Osobnosti

Veškeré alkohol obsahující nápoje a potraviny či pokrmy bohaté na jednoduché sacharidy nepatří do jídelníčku herce Roba Lowea už třicet let. A také proto v pětapadesáti vypadá líp než mnozí kolegové mladší o deset let. Etanol a sacharidy produkují při metabolizaci látky, které urychlují stárnutí tkání a buněk.

Rob měl přitom našlápnuto k úplně jinému osudu. Prosadil se totiž už v patnácti v seriálech a v amerických televizích šel z role do role. To také znamenalo předčasné dospění a přístup k alkoholu před dosažením dospělosti. Lowe hodně pil a řítil se do alkoholismu. Když mu bylo šestadvacet, došlo mu, že divoké večírky ho přivedou do hrobu. A tak začal abstinovat, o pár let později přehodnotil svůj jídelníček znova a přestal jíst sacharidy.

„Měl jsem jako dvacátník pocit, že jsem si užíval až moc. Došlo mi také, že když jsem zrovna nepil, byl jsem člověkem, kterého jsem měl mnohem raději, krom toho je přidanou hodnotou fakt, že lépe vypadáte a lépe se cítíte,“ svěřil Rob deníku News Australia.

Lowe od pětatřiceti přešel na dietu vylučující zcela sacharidy. A nedá na tento extrémní jídelníček založený na bílkovinách, tucích a zelenině dopustit.

„Bezsacharidový životní styl vás zbaví únavnosti po konzumaci jídla a malátnosti, která vás občas přepadne. Celý den se cítím plný energie, jsem lehčí na nohách a mentálně se dokážu mnohem lépe soustředit,“ tvrdí pětapadesátiletý herec.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat