Jennifer Aniston popsala své nešťastné dětství

20.02.2020 | Osobnosti

Herečka Jennifer Aniston je člověkem, který si z negativních zkušeností života vezme ponaučení a snaží se vytvořit si lepší realitu. Vyrůstala v domácnosti, kde se necítila bezpečně a jistě. Dnes ji přitom všichni vnímají jako velmi pozitivní a radostnou ženu. Právě proto, že se už jako dítě rozhodla, že nikdy nedopustí to, co viděla u dospělých, jimiž byla obklopena doma, když byla sama dítě.

„Myslím, že jsem taková veselá proto, že jsem vyrůstala v domácnosti, která byla nestabilní, člověk se v ní necítil bezpečně, viděl dospělé, jak jsou k sobě nepříjemní, byl svědkem určitých věcí v lidském chování, které mě donutily přemýšlet. Takhle to nechci. Nechci být taková. Nechci zažívat pocity, které cítím ve svém těle zrovna teď. Nechci, aby kdokoli, s kým se potkám, měl takové pocity. Takže si myslím, že za to mohu poděkovat rodičům. Můžete být buď naštvaní, nebo mučedníci, nebo si říct, jsou to kyselé citrony, ale udělám z nich limonádu,“ svěřila Jennifer v rozhovoru se Sandrou Bullock.

Aniston se většinu života s matkou Nancy Dow nestýkala. Před čtyřmi roky sice přišla na matčin pohřeb, ale o ostatky se nepostarala. Matka byla krásou posedlá modelka, která byla dcerou zklamaná, protože nebyla dost hezká. Dow se rozvedla s otcem Johnem Anistonem, když bylo Jennifer devět let. Věčně pak nebyla doma. Dceru nutila se líčit a držet diety od třinácti let.

„Když jsem přišla jako dvacetiletá do Los Angeles, zamilovala jsem se do kamarádek, které se mnou sedávají u stolu dodnes, byly ale úplně jinde. Nikdy jsem neměla kroužek kamarádek, s nimiž bych vedla nekonečné rozhovory. Říkala jsem si tehdy, bože, ti lidé z Kalifornie nikdy nezavřou hubu. Mluví o svých pocitech a pláčou před sebou. Říkala jsem si, tady jsem, holka, co vyrostla v New Yorku, a najednou jsem v kaňonu Laurel, nosím květované šaty a někdo mi na krk pověsil křišťály a pálí mi u hlavy šalvěj. Asi jsem přistála na Marsu,“ zavzpomínala Aniston.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat