George a Amal Clooney stavějí svým dětem na hraní domek za tři miliony

21.04.2020 | Osobnosti

George a Amal Clooney rozhodně netrpí potřebou předstírat skromnost. Oba si libují v přepychu a okázalosti. Mezinárodně uznávaná advokátka Amal utrácí za drahou módu miliony ročně, ale nelituje vyhodit v přepočtu tři miliony korun ani za domek na hraní pro své děti. Dvojčatům Alexanderovi a Elle stavějí na pozemcích venkovského sídla v Anglii opulentní domek na hraní.

„Je to extravagantní, ale George a Amal chtějí to nejlepší. Jsou také neoblomní v tom, že si toho děti budou náležitě vážit a nebudou to brát jako samozřejmost,“ cituje deník The Sun.

Domek na hraní bude mít také lanovou dráhu, taneční parket, kuchyňku s tekoucí vodou a obří žirafu ze dřeva. Celý projekt zhotoví Michael S. Smith.

Podle babičky dvojčat, matky Amal, je dominantnější z obou dětí Ella. „Má jen dva roky a už je nejsilnější ženou v naší rodině. Je velmi odhodlaná a přesně ví, co chce,“ prohlásila Baria Alamuddin.






Celkem 9 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat