Cameron Diaz si užívá vytouženého mateřství

24.04.2020 | Osobnosti

Herečka Cameron Diaz tráví nouzový stav a domácí izolaci s manželem Benjim Maddenem a jejich čtyřměsíční dcerou Raddix. Hvězda filmů Prázdniny či Maska prý zažívá nádherné chvíle. Mateřství je podle sedmačtyřicetileté hollywoodské hvězdy nejkrásnější část jejího života.

„Nepoužila jsem červenou rtěnku od Vánoc,“ vtipkovala Cameron v živém interview s Katherine Powerovou na Instagramu. Kvůli tomuto vystoupení se totiž nalíčila.

„Tak nějak jsem žila v karanténě stejně, protože mám tříměsíční dítě, teda má tři a půl měsíce. Takže můj život je teď naprosto tichý a poklidný už několik měsíců. A dokážu si domů přitáhnout kamarády. Ale teď zrovna se nevídám s nikým,“ svěřila hollywoodská blondýna.

Na mateřství čekala do středního věku a náramně si ho užívá.

„Miluju mateřství. Je to naprosto nejlepší, nejlepší část mého života. Jsem vděčná a šťastná, rozhodně je to nejlepší věc, mám veliké štěstí, že to sdílím s Benjim a oba prožíváme nejkrásnější okamžiky života. Jsem nadšená. Nemůžu tomu uvěřit. Teď buď vařím, nebo uklízím nebo pečuju o dítě, většinou ale všechno najednou,“ líčila dále Diaz.

Prozradila také, že nekojí a každý večer si dopřeje sklenici vína.

„Musím vařit v noci. Vím, že lidé nenávidí vaření… Dám si každý večer víno a tím se na konci dne uvolním. Poté, co vykoupeme naše dítě a dáme ji spát. Benji ji uspává, je v tom moc dobrý. Je to úžasný otec. Mám veliké štěstí, že je otcem mého dítěte. Je neskutečný. On ji uspává a já jdu do kuchyně a naliju si sklenici dobrého červeného vína. Začnu vařit a sleduju svůj pořad, jakýkoli,“ dodala Diaz.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat