Vztah během karantény byl pro Katy Perry opravdovou zkouškou

26.05.2020 | Osobnosti

Zpěvačka Katy Perry obdivuje svého snoubence Orlanda Blooma. Nikdy prý nebyla tak protivná, náladová a příšerná, jako je poslední dva měsíce v karanténě zavřená doma. Navzdory tomu si ji prý britský herec stále hodlá vzít. To ji nutí se nejen nad sebou zamyslet, ale především si vážit tvrdé zkoušky vztahu.

„Co jsem se v posledních dnech naučila, něco pozitivního… že Orlando mě v tom všem nejhorším viděl a Bůh mu žehnej, stále je tu se mnou. Je to úžasné a chvályhodné,“ svěřila Katy rozhlasové stanici SiriusXM.

Bloom ji prý překvapil tím, jak nesmírně je zručný.

„Dostal Lego, které je velmi těžké na sestavení... A on ho sestavil za dva dny, pak jej vystavil na zdi, na takové zdi pro šampiony Lega. Teď ho to motivovalo k tomu, že si asi složí vlastní auto. Říkám mu, páni, jsi mnohem zručnější, než jsem si myslela. Prosím tě, mohl bys mi tady tohle pověsit?“ vtipkovala Katy.

Zpěvačka také před časem přiznala, že má v karanténě záchvaty depresí, během nichž se zavírá v autě a pláče.

„Jdu do svého zaparkovaného auta před domem, zavřu se v něm a někdy si pláču tak moc, až mi odpadnou nalepené řasy,“ tvrdila americká hvězda.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat