Naomi Campbell je bio vegetariánka

13.06.2020 | Osobnosti

Topmodelka Naomi Campbell oslavila minulý týden padesátku. Poskytla bezpočet rozhovorů, v nichž se vždy objevila otázka typu, jak to dělá, že vypadá tak dobře. Britská kráska to zdůvodňuje různě a netají také to, že dbá na velmi kvalitní výživu. Mnoho let je přísně vegetariánkou, navíc konzumuje jen ty nejkvalitnější bio potraviny.

Podle Naomina soukromého kuchaře Seana Johna neexistuje, aby pozřela cokoli v letadle či na návštěvě. Jí jen pokrmy, u nichž zná všechny ingredience a jejich původ.

„Vařím pro ni už deset let. Ona má doma vlastní věci, ale já jí připravuji jedno skutečně chutné jídlo denně, je to super čisté bio a opravdu zdravé… Ona je ital, což je jamajský výraz pro bio vegetariány, jako rasta řeč Boba Marleyho. A když cestuje soukromě, připravuji jí jídla také. Nikdy by nepozřela nic v letadle,“ tvrdí Sean pocházející z Jamajky.

„Ona si potrpí na výrazné chuti. Nestačí přidat sůl a pepř. Ale to já nedělám stejně, ale ona to ví. Musí v tom být koření a bylinky. Musí to mít duši a plno chutí,“ svěřil Sean deníku New York Post.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Plněné telecí plátky

(4 hlasů)

Hovězí maso s mrkví

(7 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

397 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat