Mladý syn Beckhamových si bere miliardářku

21.07.2020 | Osobnosti

Manželé Victoria a David Beckhamovi ještě více než popularitu a zájem médií milují peníze. Ničeho si neváží více než toho, že o sobě můžou prohlašovat, že jsou bohatší než britská královna. Když se jejich jednadvacetiletý syn Brooklyn zasnoubil s modelkou Nicolou Peltz, veřejně mu gratulovali. Od vážných vztahů ho přitom ještě loni zrazovali. Jenže Nicola není jen tak někdo. Je to dědička miliardového impéria. Její otec Nelson Peltz – americký byznysmen navázaný na Trumpa – vlastní majetek v hodnotě více než čtyřiceti miliard korun.

Po světě má řadu luxusních rezidencí ideálních pro soukromé dovolené bohatých a slavných, vlastní také dvě luxusní soukromá letadla. A to vše na Victorii a Davida dělá dojem mnohem větší než fakt, že jejich syn je nezralý a pro manželství naprosto nepřipravený. Dokonce mu dali 160 tisíc liber – asi 4,8 milionu korun – na nákup patřičného zásnubního prstenu. Dcera librového miliardáře nemůže mít na ruce malý diamant.

Rodiny snoubenců už plánují svatbu. Ty by měly proběhnout hned dvě, příští rok v létě, a stát čtyři miliony asi 120 milionů korun. Naštěstí rok je velmi dlouhá doba, takže podle sázkových kanceláří je velmi málo pravděpodobné, že ke sňatku skutečně dojde. Vycházejí totiž z Brooklynova dosavadního chování, jeho věku a faktu, že Nicola je starší a zvyklá na zralejší muže.

„Před dvěma týdny jsem svou spřízněnou duši požádal, aby si mě vzala, ona řekla ano, jsem nejšťastnější muž na světě. Slibuji, že budu nejlepší manžel a nejlepší táta jednoho dne. Miluju tě, miláčku,“ chlubil se Beckham na Instagramu.

Brooklyn začal s Nicolou randit v říjnu, od března spolu bydlí v jednom bytě v New Yorku, kde prožívali také celou karanténu.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat