Katy Perry a Orlando Bloom opět odložili svatbu

28.07.2020 | Osobnosti

Orlando Bloom se loni zasnoubil se zpěvačkou Katy Perry a slíbil jí, že se v zimě vezmou. Jenže pak přišla pandemie a dvojice se rozhodla svatbu raději odsunout na léto. Situace kolem pandemie se ale nijak výrazně nezlepšila, takže svatbu opět odložili. Katy za pár dní porodí jejich prvního společného potomka. A s Orlandem se vezmou nejdříve příští rok.

„V roce 2020 už si nemůžete nic plánovat, protože všechny plány jsou pak zrušeny. Chceme teď už jen přivést na svět zdravé dítě. Všichni si teď můžou dělat plány maximálně na týden dopředu,“ postěžovala si Katy, která fanouškům oznámila, že se vdávat nebude. Pro ni i Orlanda to bude druhý sňatek, oba jsou rozvedení.

Zpěvačka opět zmínila, že trpí depresemi. V minulosti byla závislá na antidepresivech.

„Bylo to těžší, než čemu jsem kdy čelila. Měla jsem už dřív záchvaty depresí. Byla jsem schopná se vyhnout nejtěžší depresi tím, že jsem tvořila hudbu. Je to jako když děláte všechny jiné věci, abyste se rozptýlili, jíte, cvičíte, najdete si nového přítele, nakupujete… Dokázala jsem na sobě pracovat, protože jsem byla mentálně stabilní, pak jsem dokonce mohla vysadit léky. To bylo super. Byla to antidepresiva, ale jsou i jiné skvělé pomůcky. Třeba transcendentální meditace, které se věnuji už deset let. To samo o sobě funguje jako hygiena mysli. Je to úžasná pomůcka,“ dodala americká hvězda.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat