Reese Witherspoon mateřství ve dvaadvaceti zaskočilo

23.09.2020 | Osobnosti

Herečka Reese Witherspoon se stala matkou velmi brzy. Ve srovnání s naprostou většinou kolegyň do toho šlápla na počátku kariéry. Výhodou je, že má odrostlé děti, ale ještě dost energie a života před sebou, aby si mohla užívat bez starostí o potomky. Jednadvacetiletou Avu porodila hvězda filmu Pravá blondýnka ve svých dvaadvaceti letech.

Druhorozený Deacon přišel na svět o pět let později. Otcem obou potomků je Ryan Phillippe, s nímž se Reese před dvanácti roky rozešla. Z druhého manželství s Jimem Tothem má sedmiletého Tennesseeho.

„Otěhotněla jsem, když mi bylo dvaadvacet let. A nevěděla jsem, jak vyvážit práci a mateřství. Prostě to ale nějak děláte, že? Točila jsem filmy, ale, víte, neměla jsem ještě dost silné jméno, abych mohla vyžadovat, že se bude natáčet blízko školy mých dětí, neměla jsem prostě skutečnou moc, postavení v mém oboru, byla jsem jako každá jiná máma, snažila se to řešit, a měla u toho tátu, partnera, a taky prarodiče, kteří mi pomohli to dítě vychovat,“ přiznala Reese v rozhovoru s Drew Barrymore.

Mateřství, ačkoli ji zaskočilo velmi brzy, však nikdy nelitovala.

„Vzdáte se vlastního sousta, oblečení, spánku. Ale každá ta věc, každý kousek oběti za to stojí, protože pak máte pocit, že to dává smysl a kvůli tomu se v neděli budím s radostí. Ne kvůli svým filmům nebo práci, ale kvůli dětem,“ dodala Witherspoon.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat