Komentáře k článku

Ludva Kavka 25.11.2019

Zkrátka: žena podvádí protože je nešťastná, zatímco my muži proto, že jsme prasata, že jo?

Jarin 14.07.2017

Také jsem měl ženu, která svému muži zahýbala. Proto, že k němu po dvanácti letech cítila fyzický a sexuální odpor. Říkala, že s ním to celou dobu bylo jen hrk hrk, on hotový, otočil se a usnul. A se mnou kromě toho, že jsem byl údajně první, s kým měla orgasmus při milování, měla orgasmů spoustu, i společných...a nádherných. :-)

123 27.11.2016

Buďme rádi, že ženy zahýbají. S kým jiným bychom zahýbali, kdyby byly věrné.

dampit 27.11.2016

Ach, ta Eva, co to napsla, je tak chytrá. Kam se na ni oststní ženy hrabou.*19*

John Abon 26.11.2016

Jsou to vesměs promiskuitní kurvy...

Marian 26.11.2016

Nevěra je v podstatě velmi smutná věc. Protože zrazujete důvěru.

Jan 26.11.2016

Ženy to je plémě hadí,koho hladí,toho zradí.(stará moudrost)

Mael Jan 16.12.2016

Žena je mistrně sestavená ďáblova past. (sv. Mael)

vašesvědomí Jan 14.11.2019

Má tam být "...kdo ji hladí..."

jana 25.11.2016

Ony jsou i ženy, které manžely nepodvádí. Asi jich moc nebude. A vy jste zapomněly na jeden dost podstatný důvod. Pokud si vezmou svého úplně prvního, začne jim vrtat v hlavě, jestli to co zažívají, je skutečně to nejlepší, co mohou zažít.

JosefNet jana 09.04.2021

Bohužel je moje zkušenost taková, že i manželky které nepodvádí ZAČNOU v okamžiku kdy jim přestane hrát menstruační kalendář, uvědomí si že menopauza klepe na dveře a získají pocit že mají poslední šanci si "užít". Dostaví se pak nekontrolovatelné vlhnutí v přítomnosti kolegy a myšlenky "co když s ním bude sex jiný, lepší". Ano bude, ale současně skoro jistě rozbijete stávající vztah. Ono být promiskuitní je disciplína, kterou muži zvládají podstatně lépe než ženy. A i ženy mužskou nevěru promíjejí podstatně snáze, než muži tu ženskou. Je to tím, že mužská nevěra není spojena s emocemi. U muže se jedná o tělesné uspokojení. U žen se to skoro vždy se neobejde bez emocionálního náboje vůči milenci. Ten změní chování ženy natolik, že je nevěra dlouhodobě neutajitelná. Změna její nálady vůči rodině, ochota k sexu s manželem, lhaní. To jsou nejčastější symptomy. Navíc je v očích manžela ohrožena legitimita vlastního potomstva a to je nejistota, které si samci velmi cení a vede ke krizi, která nezřídka skončí rozpadem vztahu. Skoro pořád slýchám hanlivé komentáře na chlapy a přitom si žádná z kritiček není schopna přiznat, že světice za které se mají je pouze iluze. I ony se dostanou do věku, kdy začne menopauza klepat na dveře.

Hodil 24.11.2016

Proč? No protože jsou od přírody štětky.

Eva Hodil 25.11.2016

Jasně, my jsem štětky, ale když podvádí chlap tak je samec...jděte do háje

martaB, 22.11.2016

– žena chce ukázat partnerovi, jak moc nevěra druhého bolí, chce si dokázat, že i ona je pro ženy přitažlivá, nebo je zkrátka motivem čistá pomsta ze vzteku. Pro ženy nebo pro muže přitažlivá ??? Nějak to nedává smysl - každá žena po zklamání s mužem snad nevyzkouší ženskou náruč ??? ||Chápu to jako překlep, ovšem těch je na Seznamu, Novinkách ap. denně nějak MOC!!!

martaB, 22.11.2016

– žena chce ukázat partnerovi, jak moc nevěra druhého bolí, chce si dokázat, že i ona je pro ženy přitažlivá, nebo je zkrátka motivem čistá pomsta ze vzteku. Pro ženy nebo pro muže přitažlivá ??? Nějak to nedává smysl - každá žena po zklamání s mužem snad nevyzkouší ženskou náruč ??? ||Chápu to jako překlep, ovšem těch je na Seznamu, Novinkách ap. denně nějak MOC!!!

22.11.2016

já nedám každému ...já nedám tomu kdo si neřekne...hezky *5*

Vláďa z Brna 21.11.2016

Za nevěru téměř nikdy nemůže žena sama, ale vždy její partner. Prý. Tohle ženy nejenom často říkají, ony si to dokonce i myslí. Jenomže svět klade na muže trochu jiné nároky než na ženy. A samozřejmě, potom ani muži nezvládají všechno, stejně jako ženy. Jenomže u mužů to pak často trochu odnáší jejich příspěvek do vztahu. A tohle některé ženy nejsou schopny tolerovat. Takže rada ženám: není to chyba jenom Vašeho partnera, že Vy nejste schopny tolerovat jeho (ne)schopnost dodržet Vaše nároky na vztah.

Roman 20.11.2016

Pomsta je krásná věc. Přišla za mnou sousedka z paneláku a se slzami v očích mi řekla, že jí ten chjzl dal kopačky. Jezdil jsem (taxíkem) celou noc od jednoho jeho kamaráda ke druhému a vyspala se s pěti. Užít si:Kamarádka říká na tanečku za měsíc se vdávám, jedem k tobě, chci si ještě užít. To se mi nestalo jednou. V článku se nepíše o alkoholu, který samozřejmě odbourává zábrany a ženy pak jsou přímočaře a prostě schopné věcí, o kterých snad ani samy netušily. *3* *6* Nic z toho neodsuzuji a jsem moc rád, že ženy na světě jsou. Děkuji vám za všechno, jste krásné *16*, milé *5* a pomilováníhodné :-P skoro všechny ! <3

Go 18.11.2016

Proc zeny podvadeji .... ? Existuji zakony. Zakon zachovani rodu plati i pro pampelisky. Pro zeny je jeste zbytek pusobeni zakona VYBER NEJSILNEJSIHO JEDINCE. NO, jenomze ona ta kazda zena suj pohled na toho nej neustale meni. Neco jako tok vody. A proc se zeny obcas brani znasilneni, ? Asi nemaji cas si nasilnika otypovat. Vse se meni, to je vyvoj, ze. A ac dnes sex patri u mladsi generace jako potreba se nasnidat, snad je to ucitele zaucuji uz v prvni tride, tak zakon vyberu jeste tak nejak dozniva. Od svalu k chechtakum :)*18*

Jaňulka 29.11.2015

Možná jste o hodně přišla :-) ....Vidíte, taková Jaňulka kromě rozbití rodiny vyšukala i dobrého katolíka a premiéra ODS a oblbla natolik, že místo ní možná půjde i do basy.

Jaňulka 29.11.2015

Barborku asi moc svrběla, když to psala ....XD

maci 29.11.2015

Jak psala paní o Bartošce, myslela tím Ivetku a ne herce*1*

lasice 28.11.2015

Milá paní, hodnotíte bílou a černou barvu. Ale jsou muži mezi tím. Neznám ženu, kterou by nepotěwšil zájem muže a více peněz.

kotfrdome 11.04.2015

některý ženský jsou všechny stejný

babka kotfrdome 26.11.2015

Podle sebe soudím tebe

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat