Komentáře k článku

Alena 10.04.2015

Často čtu o tom, jaké jsou ženy zlatokopky, ale ze svého okolí znám spíš opačné případy: manželé jsou spolu, žena je na mateřské a rodina sotva vychází a ve chvíli, kdy muž získá postavení a vyšší plat vymění věrnou ženu za mladší model.

samuel 21.02.2015

Z mojho pohladu to vidím takto po dlhých skusenostiach som úsudil tieto fakty teda rozdelenie žien: 1. štetky- spia ským chcú a je jedno aký bol ten sex chcú skúsiť každého neviem čo presne hladajú ale budiš... 2. skryté štetky- je s chlapcom nejaký čas lubia sa 2-3,4 roky neviem mladé ženy si neuvedomujú že ked si s niekym tak dlho tak sa dá láska vyjadriť aj iným sposobom ako slovami ktoré boli na začiatku vzťahu každý deň povedané ( lubim ťa, milujem ťa blabla...) ide o to že po nejakom čase sa láska vyjadruje inak je pravda že po tých troch, štyroch, piatich rokoch vela chlapov povie svojej priatelke lúbim ťa iba ked je ožraty.... ale možno že robí vela vecí pre nú ktoré si ona nevie uvedomiť.... a najviac sa mi páči na týchto typoch žien že prestalo to byť medzi nami také ako predtým už to také nieje mám pocit že ťa už nelubim,,,, večšinou už ked toto povedia tak chrapali s iným.. nechápem ženy ked kurva to už tak necítia tak načo nás chlapov stále motajú načo???? kebyže hned povedia že ťa už nelubim... budeme sa trapiť ale vysporiadame sa stým ale néé že sa s nejakym chlapcom vyspi a potom povedia toto je to vacsie zlo ako ked povedia hned ako to cítia... nakoniec tohoto vzťahu veščinou zistíte že spala z hocikým.... skrytá štetka.... 3. skupina žien sú tie ostatné (zralé ženy hladajúce pravú láska, škaredé ženy, pobožníčky) sú ženy ktoré hladajú pravú lásku a zalubia sa do sukničkára čo je u týchto žien zvykom... škaredé si moc nemože vyberať... toto sú tri typy žien ktoré ja rozdelujem lebo nepoznám ženu ktorá mala muža frajera partnera.. blablabla ktoré proste nepodviedli toho chlapa či už hned alebo za rok nepoznám je ich málo a tie presne ja hladám ešte mám čas tak mi držte palce :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P<3<3<3<3

Sněhurka samuel 20.03.2016

Lepší komentář jsem dlouho nečetla.. :-)..bez srandy...i když zcela náhodně..buď jste génius,nebo spisovatel..a ta krásná slovenština k tomu...*5*..přesně jste to vystihnul

jiri 2015 06.02.2015

rekl bych,že nevera je v dnesni dobe normalni a ten kdo rika,ze ne tak to asi jeste nezjistil,myslim ze zene i muzi jde o to same o porozumeni a o sex.meli bychom byt vuci sobe min tak katastroficti,ze je vsemu konec a najit k sobe znovu cestu a v sobe lasku a uctu jeden k druhemu viz rodice s detmi.nez vse hned resit,jako by to bylo to nejvetsi tabu(nezijme pohadky).

Jarda 12.02.2014

Jj máš recht,jakmile má chlap prachy tak ho ženská miluje,ale jakmile příjde o práci a nemuže najít novou,tak je neschopnej a tím pádem pro ní už nepřitažlivej.Holt máme tu smůlu,že jsme chlapi a o praci musíme bojovat a né jako ženy.Ty jsi to odskačou nebo odkouří a mají hotovo.A nezkoušejte mi to dámy rozlmlouvat.Byl jsem svědkem u jednoho příjímacího pohovoru.Byly jsme tam tři a jedna mladá holka.Samozřejmě,že nebyla ošklivá.Náš pohovor trval do 20 minut ale ten její přes 40 a jakmile vyšla tak nám bylo řečeno,že místo bylo obsazeno.

Lukas 10.02.2014

Ono jde taky o to, ze zensky nekoukaj na to jak se k nim chlap chova, ale zajimaji se prachy.Znam hodne holek, co maji chlapy kteri pijou a mlati je.Jenze maji penize tak od nich neodejdou.Taky by meli koukat zensky,co ma ten chlap uz za sebou.Je jasny,ze chlap,ktery se musel brzo pistavit sam na nohy,nebude mit tolik penez,jako ten,ktery je rodicovsky mazanek a tim padem mu vsechno koupi.To je jasny,ze pak ma hodne penez.

Týnka Lukas 21.02.2015

Bohužel chlapi házej ženský do jednoho pytle. Nebyla jsem nevěrná a nedopustila bych se takového chování. Na chlapovi je poslední, co hledám, jeho peněženka. Ve finále jsem v situaci, kdy naopak chlap kouká po penězích a díky tomu, jsou pro něho zajímavější jiné ženy, které byť pěkně nalíčené a oblečené ve značkovém, mohou po odlíčení vypadat i hůř než Bartoška. Pánové i dámy by se měli všichni na chvilku zastavit, rozhlédnout a zamyslet. Jak mohou být ženy více nevěrné než muži? S kým by pak asi byly nevěrné? Obojí si jsou nevěrni stejně. V dnešní době vládne manipulace, lež a peníze. Ztráta hodnot je taky moderní. Raději "chudáka" s dobrým srdcem, než pracháče bez citu. Možná jsem naivní a hloupá, ale radši taková zůstanu do konce života, než zapomenout na hodnoty a ztratit sama sebe.

dada Týnka 09.04.2015

Napsala jste to vcelku rozumne,jen jsem nepochopila ten primer k Bartoskovi-v dobe,kdy bojuje se zakernou chorobou mi to prjde nevkusne.

čtenářka dada 26.11.2015

Za téměř čtyřicet let manželství jsem nevěrná nebyla, neuznávám to je mě to odporné. Každý/á/ kdo podvádí by si měl uvědomit, že rozbíjí dvě manželství.

Jaňulka čtenářka 29.11.2015

Možná jste o hodně přišla ....Vidíte, taková Jaňulka kromě rozbití rodiny vyšukala i dobrého katolíka a premiéra ODS a oblbla natolik, že místo ní možná půjde i do basy.

Kampanus Jaňulka 18.11.2016

Souhlasím a pokud máte muže, který o Vás jako o ženu pořád stojí, o nic jste nepřišla.

Helluš 09.01.2014

Vážená autorko článku, čti si po sobě co napíšeš. Umírám smíchy :-D:-D:-D "žena si dokazuje že je taky přitažlivá pro ženy :-D aha :-D

maci Helluš 29.11.2015

joo, taky mě to rozesmálo...:-D:-D

ja 19.12.2013

na ten článok ktorý mimochodom má výpovednú hodnotu ako kilo bratislavských párok vyhodených do kontajnera, sa dá povedať len dve veci: 1, Bez vetra sa ani lístok nepohne 2, Vernosť je otázka vlastného rozhodnutia a morálneho presvedčenia , kto che je verní :-O

lenka2012 16.09.2013

je to složité proč.

nazzzz 15.09.2013

Nekdy to je i kombinace nekolika bodu dohromady... treba 2-3-4-6...

hgdkisuvf 15.09.2013

Egoismus- dokázat si, že je žena přitažlivá pro jiné muže, není zapotřebí partnera podvést, stačí se hezky obléknout a upravit a sklidí tak spoustu obdivujících mužských pohledů. A milý Jarku, projevil ses jako debil, rovnoprávnost žen a mužů ti asi moc neříká, to že je antikoncepce je jedině dobře, lepší mít sex, být zodpovědný a chránit se, než otěhotnět a jít na potrat

Bára 15.09.2013

Není žena jako žena. Nevím proč nás tu házíte do jednoho pytle, ale dobrá. Ano, takovýchto slečen je na světě pořád víc a víc, ale neodsuzujte ty, které s tímhle nemají nic společného. V životě bych svého přítele nepodvedla, a že jsme spolu už pěknou řádku let. Nevěra se mi hnusí, jak u žen tak u chlapů. Měřte stejným metrem a nepište tu bezdůvodně, jak jsou všechny ženské mrchy!!

Jarek 30.08.2013

..zase blábol. Má žena mě bohužel vždy podvedla střízlivá, takže vymlouvat se na alkohol je také nesmysl. A vždy když jsem byl v práci. Jak se tak koukám kolem sebe, víc už v dnešní době podvádějí ŽENY. Nikdy jim už nebudu věřit a chlapů jako já přibývá. Už jen tím že se nalíčí, navoní, naparádí vlastně lžou, aby někoho ulovily. K tomu v dnešní době hromady antikoncepcí, ochran, zkušeností a jsou z nich krásná lovící monstra beze strachu. Dříve se bály, že je odsoudí společnost, otěhotní, něco chytnou..atd.....a dnes? Lovící monstra beze strachu........Ovšem mne neuloví, už jsem proti nim imuní. ;-) ŽENA je čím dál víc morální problém.;*(

lenka2012 Jarek 16.09.2013

tak sis měl najít jinou.asi ji něco scházelo.....

Ája lenka2012 23.12.2013

Toho mýho taky podváděly, nechápu proč, mě vyhovuje ve všech směrech a myslím, že komunikace je nejdůležitější, sama jsem nepodvedla a ještě nebyla podvedena, protože jsem si udržovala pouze nějaké známosti a zároveň jsem věděla že není ubližováno třetí osobě. Nevěru odsuzuji a nevidím důvod se ji dopouštět, i když mi jednou za čas řekne, že kdybych ho podvedla tak mi to vrátí a bude to ještě horší.

marta Jarek 09.02.2014

zbytečně by tě nepodváděla

Michelinka marta 10.02.2014

Některé sice jsou možná takové sexuální zombie, ale myslím si, že je jich pořád o dost míň než Těch slušných a zásadových holek. Když muži zahýbají tak většinou právě s těmi zmalovanými frajerkami, které si hrajou jaké mají sebevědomí, ale většinou právě tím kryjou, že v podstatě nemají žádné. Tak se nedivte, že i přirozeně pěkné holky se snaží zalíbit mužům tím, že se staví do role dámiček, sexsymbolů apod. Protože přirozeně krásné a pohodové ženy si chlap v dnešní době moc nevšimne, bohužel :(

Podla ma je jedno či je neverný chlap alebo ženská, dôvody sú podobné no podľa mňa je ospravedlnitelna nevera uplna hovadina. Neveru neodpúšťam a ani nečakám že by mi bola odpustená asi by som nenašiel tú drzost si vobec narokovat na odpustenie. Nevedel by som žiť s ženou ktorá by mi to urobila. Už sa mi to stalo a nedokázal som to ustáť. Ten vztah pre mna proste umrel nezávislé ako to bolo pred tím silné. Ono sa to dá odpustit aj tak len formálne. V každom to už zostane driemat a na partnera bude už nafurt pozerať istym sposobom cez prsty. Nevera je podla mna hlavne strach opustit čiastočne alebo uplne nefunkčný alebo predstieraný vztah než už ide o akýkolvek dôvod. To že sa jednému zdá že vztah funguje na 100% neznamená že sa to zdá tomu druhému. To už je o komunikácii. Hlavne ked sa stretne živel a kludná duša. To že som verný je z obrovskej časti empatia, nakolko by som tej mojej nechcel takto ublížiť. Mám v mojich očiach krásnu partnerku, aj ked fyzicky krajšie ženy existujú. Radšej sa zobudím so ženskou ktorá ma lúbi, než s tou ktorej okrem dobré ráno nemám čo povedat. Prečo by som mal ohrozovat niečo do čoho investujem lásku, energiu, čas a malujem nejakú tú budúcnosť, išiel by som sám proti sebe.

... 06.06.2013

tak proč s ním jsi potom ? :D to není logický když tě nudím tak ho vykopnu a nebudu podvadět :D si blbá

sisi 06.12.2012

Je to hnus,když se lidi podvádějí.Když s tým dotyčným už nechci být,nebo to prostě neklape,tak to ukončim nebo se hledá řešení,ale rozhodně neee nevěra. Ale je to bohužel dnešní dobou,ale říkám si,když nechci přece to neudělám.:-)

zdenka sisi 15.09.2013

Bohužel si někteří myslí, že řešením je právě nevěra :-/

kubik 02.12.2012

ach jo, je smutný, že takhle to zkrátka ve vztazích funguje :( já jsem nevěrný nikdy nebyl a také nebudu, je to proti mým chlapským zásadám, ale hrozně mě udivuje věc, že zkrátka každá ženská je toho schopná i přesto, že má doma třeba manžela nebo přítele.. jak tady nějaká psala, že si je občas třeba vyhodit z kopejtka, to je opravdu humus!! :( z takových je mi upřímně na blití.. přeji všem slušným lidem krásný den :)

maty kubik 04.05.2013

máš naprostou pravdu!

nati 02.12.2012

no ja si mislim ze zena ak nema od chlapa to co potrebuje a nieje snim dostatocne stastna tak hlada to inde a u ineho chlapa ....no je to uz tak a som zastancom toho ze co nemas doma hladaj inde.*1*

sexica 21.11.2012

no ja si mislim ze aj zana moze raz za cas si vihodit z kopitka aj pri inom muzovi.:-P

BB 21.11.2012

nechápu - 1) .... chce si dokázat, že i ona je pro ženy přitažlivá, ....... ????? *3**3*

Eli 05.11.2012

uvedomujete si ze je to zakladny evolucny princip prirodneho vyberu? Pekni samci nemaju samice...maju ich ti samci ktori maju teritorium a silu uzivit a ochranit potomstvo....takze uprimne povedane pekny a slusny chlapec bez penazi, ktory sa len usmieva nie je vhodna investicia pretoze nevie zaistit svojim potomkom buducnost. *1* Bolo by lepsie keby sme si vyberali len peknych chlapov? Co vsetci ostatni ktori su inteligentny a vedia zarobit prachy svojou pracou ? A to ze si zena "necha" urobit dieta ked vidi ze partner je naozaj najlepsia volba nie je vypocitavost ale instinkt ktory mame v DNA!!! Peknemu debilkovi by to dieta nevynosila!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat