Komentáře k článku

Nik 08.10.2012

No nevím, jaký je to u ostatních chlapů, ale já bych nedokázal být nevěrný. A přesto jsem zažil nevěru, která byla připsána za vinu mě, že jsem se špatně rozhodl. Bohužel to vedlo v obrovskou krizi a jen má láska k ní mě držela nad vodou. Doufám, že si uvědomila co udělala a bude to už v pořádku. Já jsem připravený jí odpustit.

zalubený 08.10.2012

snad ta moje mě má na tolik ráda že by to neudělala...

anchesen 28.09.2012

nepotřebuji alibismus.nemám proč.moje nevěry mne netíží, protože pro mne nic neznamenají...a ještě jedna věc...vy nevíte, že když ženská chce, tak se neprovalí nic?..jsme trošku rafinovanější než vy muži...:-P:-P

bla anchesen 08.10.2012

tak to si pekne sprostá potom, dufam že ti muž nato príde :) potom napiš že ako ta neťažia tvoje bokovky

hanah 28.09.2012

jednička a pětka, ne že bych byla zastáncem nevěry,ale když o vás jeví zájem kdokoliv jiný jenom ne ten od koho by ste si to přála,tak to po čase snad ani jinak dopadnout nemůže (zvlášť když vám partner "sice jen ze srandy řekne" že každá jiná ví jak na ně jenom ty ne)

lima 28.09.2012

Svatá pravda...

nela 27.09.2012

Pro mě je nechutná představa, že partner příjde domů :"ahoj lásko, jak jsi se měla?" a přitom byl ještě před půl hodinou v jiný ku*dě. Pardon. Ale tak by se i mě, jako chlapovi, hnusila ženská, která tam ještě před půlhodinou, a před týdnem, a před měsícem...měla jinýho pt*ka. A pak v ní byl on...Samozřejmě, ať si každý najede na svoji léčbu, ale nemyslím si, že by někomu vztah zachránilo, kdyby se pravda provalila... To., že někomu nevěra zachrání vztah, je dle mého názoru naprostá blbost. Je to jen alibismus, který si lidi namluví a uvěří mu.... Ale zase podotýkám - to je jen můj názor. ;-)

anchesen 27.09.2012

to jsou zase diskuze...máme s přítelem krizi..popravdě se mu začal hnusit a aby se mi nezhnusil úplně,...tak utíkám...utíkám k jiným a asi to pomáhá protože ho začínám mít zase ráda...někdy člověk potřebuje ventil ať už takovej nebo makovej...každý ať si naordinuje co mu libo...mě podle všeho moje vlastní nevěry zachránily vztah a rodinu...

d anchesen 08.10.2012

skus mu to povedat a potom prid napisat este raz ci ti to nieco zachranilo

FALA 26.09.2011

Podívejte se na to -pěknej kluk,zábavnej vše O.K a jde se domů ze zábavy a najednou se tam zjeví jinej kluk kterého děvčata do teďka přehlíželi (z jekéhokoliv důvodu ) a tento ve finále vyšachuje již zmiňovaného prvního kluka Tím že nabídne odvoz dívkám autem (BMV a podobné). Pro koho se asi dívky rozhodnou ? Nevyhrává ten zábavnej pěknej a slušnej kluk, ale dívky (bohužel o ženách to platí taky ) si přirozeně vyberou toho movitějšího (auto , barák ,chatu , peníze ) a hned se sním vyspí aby ho náhodou neschlamstla jiná a nejlépe pro jistotu ještě pojist uděláním děcka ,pak pochopitelně završit svadbou . Za čas poté zjistí že jejich partner tímto způsobem má hromadu takto uvažujících dívek či žen a diví se proč takhle dopadají . Vždyť si za to mohou sami ,nehledají pochopení a lásku ,ale jen snažší a lehčí život, vždyť se sami postavily do role prodejné děvky a diví se že je tak s nima zacházeno . A nebo sami když jejich vydržovatel je pracovně mimo domov a vydělává peníze , začnou se z nudy a nic nedělání honit za chlapama a dokazují si že jim ještě neujel rychlík . Tak to je zase pravda o ženách , souhlasíte a poznáváte se .Již se těším na krásné odpovědi :-D, ty mě to dají sežrat !

Lea FALA 28.09.2012

predpokladam, ze to co jsi popsal se stalo konkretne tobe...tudis se da pochopit proc mas takovy nazor. ovsem ne kazda zenska jede jen po prachatych chlapech v BMW. takkze posuzovat podle jednoho nevydareneho vztahu nebo spis podle jedne tupe zenske vsechny je blbost.

Eva Lea 28.09.2012

skús sa pohybovať v inej spoločnosti prosím ťa:-O

bla Eva 08.10.2012

mam taky pocit Že on popisoval jeden typ zeny a celkom dobre to vystihol ...

uz neveriaci bla 08.10.2012

Lea a Evka verím že nieje každá taká ale bohužiaľ súhlasím stym čo napísal Fala, drvivá väcsina su zlatokopky ich záujem, dobre vizerajuci chlap a peniaze. osobne mám s tým skúsenosť a nie jednu a nieje to len o kruhoch v akých sa pohybujem

Dagmar 01.09.2011

víte jsou na tom obě pohlaví stejně...víte kolik je třeba na světě nočních podniků a kolik v nich pracuje maminek, manželek a přítelkyň???které mají doma svůj protějšek který o ničem neví???a víte kolik je tatínků, manželů a přítelů co do těch podniků chodí a doma na ně také čeká někdo:???existuje několik vyjímečných a obdivuhodných párů kteří si nikdy nezahli ale je jich opravdu málo...zameťte si před svým prahem než se tady budete napadat kvůli stupidnímu článku ve kterém se píšou opravdu jen nesmysly...jediné co je tak trochu pravda je že ženy mají opravdu tendenci propadat seriálům díky kterým často vypadávají z reality...:-P:-)

Veru 19.07.2011

...ženy i muži jsou svině ale jde hlavně o osobnost..podle toho jací jste vy...co naděláte s člověkem co se chová jak svině nic...:-)

Hanes 15.07.2011

...Ale jen do té doby, než ten díl skončí. Potom totiž budete zase plakat, že nemáte tak skvělý život jako je v seriálu... Jak smutné :-( :-(

Hanes 15.07.2011

Já hlavně nechápu, proč vznikl tenhle článek. Aby mohly ženy odůvodnit, proč podvedly svého manžela či přítele? Aby se tím vlastně ospravedlnily a dali nám to za vinu? Přijde mi tak trochu jako z feministického světa. Proč se tedy tento článek týká jen žen? Myslíte si, že když podvádí muž, tak je to z jiných důvodů? Když by měl doma ideální ženu, se kterou by žil ideální život, tak by to přece taky neudělal. Ale jestli vám tyhle chytrosti pomůžou, tak prosím.... Ale jo, přečtěte si to, souhlaste s tím... Potom si pusťte na Nově Tisíc a jednu noc, Ulici a Ordinaci v Růžové zahradě a díky těmhle českejm telenovelám žijte v "tom lepším světě".

Jana Hanes 20.09.2011

tak teda stebou souhlasím v jednom muži mají také své důvody.A někdy jsou také zcela nepochopitelné zrovna o výkendu měl manžel bokovku poznala jsem to hned jak přišel,ale neřešila to.On si občas takhle odskočí vedle a když se ho ptám proč tak mi řekne že to nemá zakázaný což je fakt já mu to nezakazuji,ale čekám jestli mu dojde jak moc to dokáže ublížit.Jelikož sem mu před několika roky také byla nevěrná(mimochodem to bylo v situaci kdy náš vztah krutě krachoval) .Ale urovnalo se to od té doby sem na jiného ani nepomyslela narozdíl on mémo miláčka ten mě podvádí co sem otěhotněla s naší nejstarší dcerou ketré je ted 6 let.vždy je to tak 1-2 uléty za rok,ale nedokáže mi racionálně vysvětlit proč prostě se to stane. Pro nevěru podle mě nejsou stanovená pravdila kdy a za jakých okolností se to stane: Mi se s manželem milujem nehádáme se a sex je skvělej ,ale prostě je to chlap a chlapy jsou lovci asi to máte v sobě :-) a jinak na ty serialy co jsi tam psal tak nekoukám jsou to kraviny :-D

hell Jana 10.02.2014

Tak to nevim, co na tohle napsat...asi jen to, ze jakmile je jeden z partneru jednou neverny, tak jde cely vztah do haje...sama jsem to zazila...byl to 4a pul rocni vztah, ale stalo to za starou backoru...takze tak...je to kravina a zbytecna ztrata nekolika let zivota, kdyz spolu zijou lidi co jeden z nich podvadi a ten druhy mu to schvaluje...ve svem novem vztahu skoro dvourocnim jsme si taky nikdy nerekli, jestli budem jen spolu nebo si "odskocime obcas jinam" a v zivote by to ani jednoho z nas nenapadlo. Ale je to tvuj zivot a jestli si takhle stastna, tak prosim.

aaaaa hell 06.02.2015

tak to jsi pěkně blbá, když si takhle necháš dlouhodobě srát na hlavu a podvádět se, Já být tebou, okamžitě se rozvedu, lepší sama a hrdá, než žít s takovýmhle člověkem. Taky jsem měla partnera co mě podváděl a dokonce se s tím vůbec netajil, byla jsem do něj zamilovaná, ale po roce jsem si řekla dost a rozešla jsem se s ním a už nikdy více! Byla to špatná zkušenost, ale hodně mi to dalo ponaučení do života.

to je jedno 02.07.2011

Pardon že vstupuju do diskuze ale nepříjde vám už tak trochu trapné to neustálé "můžou za to muži" Tohle jsou pouze výmluvy... Protože Když je chlap věrný dělá vše pro svou rodinu v posteli je božský a je bez problémů Tak mu ta ženská stejně uteče... A tím chci říct už přestaňte být tak ubohé a už nepište podobné články Typu za všechno můžou chlapi To je pouze vsugerovaná věc Kdyby se Ženy nechovali tak jak se Chovají tak by muži byli normální a nebyl by překročen limit 52% rozvodů...Takže si to prosím srovnejte v hlavě a pak piště něco jako je tento "nejen nudný ale tak neuvěřitelně trapný článek"!!!! Děkuji Mnohokrát dělá se mi z toho ZLE !!!

Sára to je jedno 15.07.2011

Když ti je z toho tak špatně tak to nečti!!! Můžou za to oba! Neříkám, že ve vztahu za to můžou oba.. Někdy se prostě stačí víc napít a jeden z nich udělá chybu. Ale nesvádějte to jenom na jedno pohlaví!

mikule 16.05.2011

Dlouhodobě nefungující vztah, kde se jeden nebo oba partneři trápí aniž by problém řešili. Nebo jeden partner chce řešit a druhý ne. Jeden z partnerů je opravdu totálně vyčerpaný z práce a nemá už ani sílu na toho druhého, který má práci v pohodě a je plný sil a elánu... Totálně vyšťavená a vystresovaná žena na mateřské (oni totiž děti nejsou všechny takové hodné a klidné jako děti celebrit, které mají chůvy a nemají žádné stresy, jestli děti uživí) Prostě je asi milion důvodů, které můžou vést k nevěře a každý si s nima musí poradit sám...příručky a rady existují, ale každý jsme jiný a musíme si to udělat po svém ;-) Myslím, že nevěra je VOLÁNÍ O POMOC v jakékoli formě. Muži většinou chtějí víc sexu a vzrůša, ženy víc citu a porozumění... kdyby lidi nebyli takoví sobci a nemysleli pořád jen na sebe...nevěra by snad ani neexistovala *1*

Karel 21.04.2011

Za vším hledej peníze ........! <3

Niki 27.03.2011

proč ženy podvádi své partnery??? asi proto že se jim ti partneři málo věnuji ... málo jim řikaji jak jsou krásné a jak moc je chcou....

JIrka 25.03.2011

Myslím že nic nového pod sluncem! Pokud se ženě dostatečně nevěnuji a nedám jí co potřebuje bude hledat jinde at už v dlouhodobem vztahu nebo jindy. A je to o sebekázni především měl jsem nespočet možností a nikd yjsem to neudělal vždy záleží jak se partneři domluví a jak se milují....dalo by se o tom psát hodiny :-) Tak že tak :D

Lenka JIrka 21.06.2011

tak tak..souhlas!

katka Lenka 03.10.2011

svatá pravda.

Jardík 25.03.2011

Myslím si, že je to celkem jednoduché a je na toto téma spousta odhadů, dohadů atd. Ať je to nevěra muže nebo ženy jde o to, že člověk dělá po tajnu něco co si partner nepřeje ( nákup z jeho/jejích peněz aniž o tom tomu člověku řekne) a potom to vygraduje do bodu kdy začne podvádět a je to jenom kvůli tomu, aby si ospravedlnil/a to, že ten člověk si to vlastně zaslouží. Přece nebude podvádět někoho kdo je naprosto v pohodě.

mardzas Jardík 20.04.2011

.....podle sebe soudím tebe, že jardíku.... martina.hyvnarova36@seznam.cz

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat