Proč ženy podvádějí své partnery?

Ještě donedávna se o ženské nevěře příliš nemluvilo. Žena zkrátka vystupovala většinou v roli podváděné. Jenže poslední průzkumy ukazují, že ani my často nejsme ty nejvěrnější bytosti na světě. Proč jsme vlastně nevěrné?

Nevěra může mít řadu příčin. Přinášíme vám několik důvodů pro podvádění, které ženy uváděly v nejrůznějších výzkumech. Některé vás možná překvapí.

1.    Pomsta

„Když mohl podvést on mě, tak já můžu podvést jeho.“ Asi tak by se dal charakterizovat tento důvod k nevěře. Pohnutky mohou být různé – žena chce ukázat partnerovi, jak moc nevěra druhého bolí, chce si dokázat, že i ona je pro ženy přitažlivá, nebo je zkrátka motivem čistá pomsta ze vzteku.

2.    Adrenalin

Nevěra je pro mnoho žen, které se jí dopouštějí, zkrátka dobrodružstvím. Není to příliš častý motiv k podvádění partnera, ale byl v průzkumech uváděn více, než byste si mysleli.

3.    Egoismus

Ano, i to je docela rozšířený důvod. Žena si nevěrou zkrátka dokáže, že je přitažlivá i pro ostatní muže, nejen pro svého partnera.

4.    Láska

Pokud žena cítí, že již od partnera nedostává tolik lásky, kolik by chtěla (případně už jí sama tolik nedokáže dávat), hledá jinde.


Zažili jste v lásce zklamání, ale nechcete to ještě vzdát?
Pomohu vám začít znovu! Kartářka Elena

5.    Problém

Tohle je možná překvapivý motiv, ale některé ženy se dopouštějí nevěry v okamžiku, kdy již nevědí, jak upozornit partnera na problém ve vztahu. A co je možná ještě překvapivější – tyto ženy chtějí být při nevěře „chyceny“.

6.    Nudný sex

Pokud je sex s partnerem neuspokojuje, snaží se ženy nalézt vzrušení a uspokojení v náruči jiného.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Kuličky z kuřecího masa

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34
24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat