Horoskop na červen

Co si hvězdy připravily?

Beran

Červen bude měsíc s rodinou. Připravte příjemnou a přátelskou atmosféru, aby se všichni kolem vás cítili pohodlně. Na začátku měsíce se můžete připravit na výlety, konečně máte čas na aktivity, které se vám líbí. Vaše pozornost se zaměří na lidi narozené ve znamení Býka, Vah a Štíra, se kterými najdete společný jazyk v umění, hudbě a dalších koníčcích. Budete také moci naplánovat některé důležité věci, na které jste předtím neměli čas.

Býk

Nyní je nejlepší čas na odpočinek. Dobrá nálada vás neopustí ani na okamžik. Budete plní nadšení, optimismu a budete často vyrážet i do společnosti. Můžete snadno najít nové přátele, kterým pomůže váš vrozený smysl pro humor. Nejpohodlněji se budete cítit ve společnosti Střelce. Už neodkládejte věci, které mají co do činění s péčí o své vlastní zdraví.

Blíženci

Zapracujte na vztahu s druhou polovičkou. Ale nečekejte, že vše poběží hladce a bez problémů. Pokud jste svobodní, pečlivě se rozhlédněte, protože nyní máte možnost setkat se s někým velmi zvláštním. Ve druhé polovině června se můžete bez obav rozhodnout o odvážných krocích ve finančních záležitostech. Nepůjčujte si velké částky peněz a nemíchejte obchody s potěšením – tímto chováním můžete ztratit osobu, na které vám záleží.

Rak

Než začnete něco dělat, nejprve o tom přemýšlejte. Také domov a rodina si zaslouží více času a pozornosti. Někdo z vašeho bezprostředního okolí vám řekne něco velmi chytrého – takže pozorně poslouchejte, co kdo říká, protože znalosti využijete až později. Nuda ve vztahu bude panovat nejspíše nejen u zadaných, ale i u svobodných. Na konci měsíce vás povede vaše intuice dobře a budete dělat jen dobrá rozhodnutí.

Lev

Červen bude skvělým měsícem pro realizaci vašich plánů, dokončení důležitých projektů nebo dokonce zahájení vlastního podnikání. Osoba, na které vám nejvíce záleží, na vás začne vyvíjet tlak, pokud jde o věci, které ovlivňují vaši společnou budoucnost. Místo toho, abyste na sebe útočili, pokuste se najít pohodlný kompromis. Nezapomeňte na své blízké, jsou to lidé, na které se můžete spolehnout v každé situaci.

Panna

Zpomalte a zaměřte se na domov, někdo z vaší nejbližší rodiny se cítí osamělý. Uklidní se i bouřlivá a napjatá milostná aféra. Uvolněte se a vychutnejte si klid. Na konci měsíce se připravte na mnoho namáhavých pracovních úkolů. Mezi kolegy bude nervózní atmosféra. Pokuste se zvládnout situaci a ukázat ostatním, co znamená vnitřní mír.

Váhy

Na obzoru jsou příležitosti pro některé změny, ale než je budete následovat, zkontrolujte, zda opravdu jdou správným směrem. Začátek měsíce bude ve znamení lásky po boku milovaného člověka. Pozor si dejte na Kozoroha. Raději se snažte držet ústa zavřená, zejména pokud jde o profesionální záležitosti. Červen není ideální měsíc pro cestování.

Štír

Červen bude určitě jedním z nejúspěšnějších měsíců v roce. Přinese s sebou četné změny v emocionálním životě. Ze všech situací budete schopni vyvodit správné závěry, které pak budete realizovat. První dny v měsíci dostanete to, o čem jste snili. A to platí jak pro materiální, tak pro emocionální sféru. V práci ukažte maximální výkon. Konec měsíce věnujte rodině.

Střelec

Červen pro vás bude šťastným měsícem, zejména pokud jde o osobní a společenské záležitosti. Nastal čas na odpočinek a regeneraci. Bez ohledu na to, jaký typ dovolené si vyberete, každá možnost vám dává příležitost relaxovat a dobít baterii. V profesních záležitostech dojde k dočasné stagnaci. Na konci měsíce věnujte větší pozornost zdraví a stravě. Uvidíte, jak rychle získáte sílu, kterou potřebujete pro své každodenní činnosti.

Kozoroh

V červnu má pro vás největší hodnotu dům a rodina. A těmto věcem budete věnovat veškerou svou pozornost. Milovanému člověku budou chybět teplá a laskavá slova, udělejte si čas na romantiku. Pokud jste svobodní, máte příležitost setkat se s velmi okouzlující a vášnivou osobou. Červen bude skvělým měsícem pro splacení všech finančních dluhů.

Vodnář

Všechny nápady, které jste v posledních měsících měli, přinesou očekávané výsledky. Pokud potřebujete poradit nebo finančně podpořit, můžete se spolehnout na starší osobu ze svého okolí. Na začátku měsíce budete cítit touhu cestovat a odpočívat. Je čas přemýšlet o svém vlastním zdraví a začít sportovat. Ve finanční sféře nepodléhejte pokušení a neutrácejte více, než musíte.

Ryby

Červen bude ideální čas na zavedení několika změn. Naslouchejte hlasu intuice, který vás vždy dobře vedl. Plánujete nový projekt, ale nedostatek kapitálu je pro vás překážkou. Nebojte se, někdo vás finančně podpoří. Ve druhé polovině měsíce očekáváte více zábavy a společenských setkání. Na konci měsíce si najděte chvilku na to, abyste si promluvili s lidmi, na kterých vám nejvíce záleží, ale dávejte pozor, abyste neřekli příliš mnoho. Nechte se vést rozumem, ne emocemi.

Zdroj: www.365horoskope.de, www.allure.com/story/zodiac-sign-personality-traits-dates






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Kuličky z kuřecího masa

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34
24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat