Prostreno.cz

Filé s hořčičnou omáčkou

Ryba s hořčičnou omáčkou chutná opravdu skvěle.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 700 kJ / 167 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy6g
tuky10g

Ingredience na

  • 4 porce rybí filé - á 180-200 g
  • 4 lžíce rozpuštěného másla
  • 2 lžíce medu
  • 3 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžička kari koření
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Rybí filé osolte, opepřete a uložte do máslem vymazané zapékací misky.
  3. V menší misce promíchejte rozpuštěné máslo, med, hořčici, kari a směsí přelijte rybí filé.
  4. Pečte v troubě přibližně 20 minut, podle velikosti rybího filé.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,50g
  • Sacharidy:

    151,90g
    • Cukry:

      90,00g
  • Tuky:

    97,00g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 167 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí filé v alobalu

(12 hlasů)
40min
732 kJ

Rybí karbanátky

(13 hlasů)
60min
1155 kJ

Ryba s mangoldem

(16 hlasů)
45min
212 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Filé s hořčičnou omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat