Prostreno.cz

Treska na koriandru

Treska pečená v pergamenu.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 879 kJ / 210 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy1g
tuky21g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na každý čtverec pergamenu položte porci tresky.
  2. Tresku osolte a posypte koriandrem a kmínem.
  3. Na každou porci ryby položte plátek másla a rybu zabalte.
  4. Pečte v troubě předehřáté při 180 °C přibližně 20-25 minut.
  5. Podávejte se snítkou koriandru a plátky limetky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,20g
  • Sacharidy:

    60,90g
    • Cukry:

      3,80g
  • Tuky:

    139,90g
  • Vláknina:

    16,00g

Aktivita pro spálení: 210 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Treska zapečená s cuketou

(12 hlasů)
50min
408 kJ

Treska pošírovaná v zeleninovém vývaru

(10 hlasů)
45min
286 kJ

Losos s pastou tamarind

(5 hlasů)
35min
621 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska na koriandru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat