Prostreno.cz

Pstruh s kapary

Velmi jednoduchá a rychlá příprava pstruha.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 961 kJ / 229 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy14g
tuky16g

Ingredience na

  • 2 ks pstruhů
  • 1 lžička soli
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 120 g másla
  • 3 lžíce kaparů
  • 1 hrst čerstvé petrželky - nasekané
  • K podávání
  • 1 ks citronu - nakrájeného na plátky
  • Na obalení
  • 0,5 hrnku hladké mouky

Postup přípravy

  1. Pstruhy osolte a obalte je v hladké mouce.
  2. Do každého pstruha vložte trochu nasekané zelené petrželky.
  3. V hlubší velké pánvi rozehřejte olej a máslo.
  4. Přidejte kapary, vložte ryby a opečte je z obou stran, dohromady přibližně 20-25 minut, podle velikosti ryb.
  5. Podávejte s plátky citrónu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,60g
  • Sacharidy:

    98,00g
    • Cukry:

      2,80g
  • Tuky:

    186,20g
  • Vláknina:

    8,00g

Aktivita pro spálení: 229 kcal

28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

68

minut uklízení



Podobné recepty

Filé s rajčaty

(9 hlasů)
60min
241 kJ

Treska s celerovou kaší

(9 hlasů)
1h a 10min
373 kJ

Steaky z tuňáka

(4 hlasů)
40min
725 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pstruh s kapary

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat