Prostreno.cz

Ředkvičkový salát s okurkou

Jednoduchý, řízný a svěží. Ideální zakončení lehkého letního oběda.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

  • 177 kJ / 42 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy6g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Okurku a ředkvičky nakrájejte na velmi tenké plátky a dejte je do misky.
  2. Jogurt vymíchejte s prolisovaným česnekem, nasekanými lístky koriandru, cukrem a solí.
  3. Jogurt přidejte k zelenině, lehce promíchejte a nechte vychladit.
  4. Posypte pepřem a podávejte.

TIP:

Místo koriandru můžete použít zelenou petrželku.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,73g
  • Sacharidy:

    208,55g
    • Cukry:

      113,00g
  • Tuky:

    24,98g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 42 kcal

5

minut jízdy na kole

4

minut běhu

12

minut uklízení



Podobné recepty

Rychlý letní salát

(4 hlasů)
25min
357 kJ

Feta salát

(2 hlasů)
20min
322 kJ

Salát z čerstvých fíků

(1 hlasů)
25min
442 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ředkvičkový salát s okurkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat