Prostreno.cz

Ryba s červenou cibulí

Můžete použít jakoukoli mořskou rybu, příprava tohoto jídla je více než jednoduchá.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 491 kJ / 117 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy3g
tuky7g

Ingredience na

  • 4 porce filetu platýze,mořského vlka apod. - á 180-200 g
  • 2 ks velké, červené cibule
  • 2 lžíce másla
  • 250 ml bílého vína - nejlépe ovocné
  • 2 lžíce sherry octa
  • 5 špetek soli
  • 5 špetek hrubě mletého barevného pepře
  • 3 lžíce másla - na pečení ryby
  • 2 lžíce oleje - na pečení ryby
  • 1 ks chilli papričky - nakrájená-bez semínek

Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky a nechte ji zesklovatět na 2 lžících rozpuštěného másla.
  2. Přidejte víno, ocet a vařte, až se víno zredukuje minimálně na polovinu. Cibuli jemně osolte a opepřete.
  3. Porce ryby osolte, opepřete a opečte je v pánvi s rozehřátým máslem a olejem, při otočení ryby posypte nakrájenou chilli papričkou.
  4. Ryby podávejte s dušenou cibulí.

TIP:

Pokud nemáte možnost koupit mořské ryby, použijte jakoukoli dostupnou sladkovodní.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,30g
  • Sacharidy:

    87,20g
    • Cukry:

      16,80g
  • Tuky:

    265,55g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 117 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Treska na kmíně

(4 hlasů)
25min
1708 kJ

Ryba pečená v pergamenu

(3 hlasů)
45min
440 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ryba s červenou cibulí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat