Prostreno.cz

Vepřové ražniči s cuketou

Ražniči z vepřové kýty s cuketou a žampióny.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 2h a 0min

    60min příprava

    60min vaření

  • 655 kJ / 156 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy3g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na stejně velké kostky, cuketu nakrájejte na plátky.
  2. Maso dejte do větší misky, přidejte cuketu cibulky, očištěné žampióny, 80 ml oleje, 2 stroužky prolisovaného česneku, zázvor a sojovou omáčku, podle chuti osolte, opepřete a promíchejte. Nechte v chladu 30 minut.
  3. Předehřejte troubu na 190 °C.
  4. Po půl hodině maso, houby a zeleninu střídavě navlečte na špejle.
  5. Maso uložte do pekáčku, podlijte olejem, ve kterém se marinovalo maso, podle potřeby můžete přidat trochu vody.
  6. Pečte přikryté 40 minut, pak odkryjte a dopečte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,89g
  • Sacharidy:

    135,08g
    • Cukry:

      13,80g
  • Tuky:

    119,05g
  • Vláknina:

    33,72g

Aktivita pro spálení: 156 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová panenka zapečená se zeleninou

(2 hlasů)
1h a 25min
502 kJ

Pikantní masové špízy

(5 hlasů)
40min
649 kJ

Plněné kotlety

(3 hlasů)
1h a 25min
579 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové ražniči s cuketou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat