Prostreno.cz

Hrušková polévka

K podzimu patří hrušky, určitě vyzkoušejte hruškovou polévku s celerem.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 209 kJ / 50 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy8g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte na kostičky nakrájený celer a petržel, posypte kmínem a 2 minuty míchejte.
  3. Zeleninu zalijte vývarem a vařte 10 minut.
  4. Přidejte oloupané, na klínky nakrájené hrušky a vařte 10-15 minut (až je měkká zelenina).
  5. Polévku posypte nakrájenou petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,77g
  • Sacharidy:

    95,92g
    • Cukry:

      17,49g
  • Tuky:

    106,07g
  • Vláknina:

    15,10g

Aktivita pro spálení: 50 kcal

6

minut jízdy na kole

4

minut běhu

14

minut uklízení



Podobné recepty

Podzimní houbová polévka

(2 hlasů)
1h a 10min
287 kJ

Sytá polévka s párkem

(3 hlasů)
60min
263 kJ

Polévka s kuřecím masem a vejci

(3 hlasů)
1h a 20min
338 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hrušková polévka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat