Prostreno.cz

Kuřecí játra na červeném víně

Recept z francouzské kuchyně.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 474 kJ / 113 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy12g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na olej nasypte na kostky nakrájenou slaninu a minutu míchejte.
  2. Játra obalte v hladké mouce, přisypte je ke slanině a restujte 3 minuty.
  3. Přidejte na plátky pokrájený česnek, žampiony, oloupané cibulky, bobkový list, na silnější plátky nakrájená rajčata, tymián, zalijte vínem, vývarem a duste odkryté přibližně 35-40 minut.
  4. Podle chuti osolte, opepřete a posypte jemně nasekanou petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    107,32g
  • Sacharidy:

    281,19g
    • Cukry:

      16,34g
  • Tuky:

    154,58g
  • Vláknina:

    78,82g

Aktivita pro spálení: 113 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

33

minut uklízení



Podobné recepty

Kuřecí maso s kukuřicí a fazolemi

(8 hlasů)
1h a 30min
579 kJ

Krůtí kuličky v kokosové omáčce

(2 hlasů)
1h a 50min
623 kJ

Kuřecí kousky v dijonské omáčce

(6 hlasů)
1h a 30min
838 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kuřecí játra na červeném víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat