Prostreno.cz

Restovaná ryba s rajčaty

Dietní ryba s bylinkovým přelivem a rajčaty.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 45min

    25min příprava

    20min vaření

  • 561 kJ / 134 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy4g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V kuchyňském robotu rozmixujte všechny ingredience na přeliv.
  2. Rybu nakrájejte na porce.
  3. Porce ryby osolte, opepřete a posypte kořením.
  4. Pak ryby orestujte v pánvi s rozehřátým máslem a olejem. Ryby můžete připravit i na grilu, grilujte z každé strany 6-10 minut, podle druhu ryby.
  5. Na talíř položte pár plátku rajčat a plátek citrónu. Na rajčata položte rybu a zakápněte bylinkovým přelivem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,43g
  • Sacharidy:

    205,51g
    • Cukry:

      22,24g
  • Tuky:

    307,71g
  • Vláknina:

    63,10g

Aktivita pro spálení: 134 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí filé s liškami

1h a 25min
749 kJ

Pikantní rybí karbanátky

(2 hlasů)
60min
618 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Restovaná ryba s rajčaty

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat