Prostreno.cz

Gratinovaný fenykl

Zapečený fenykl s parmazánem a smetanou.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 60min

    15min příprava

    45min vaření

  • 573 kJ / 137 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy6g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Fenykl zbavte tvrdých částí a nakrájejte ho na klínky.
  3. Fenykl uložte do zapékací misky vymazané máslem.
  4. Podlijte 100 ml vody a pečte přibližně 20 minut, nebo až fenykl změkne.
  5. Fenykl otočte, přelijte smetanou, posypte nahrubo nastrouhaným sýrem a dejte zpět do trouby. Pečte ještě přibližně 10-15 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,82g
  • Sacharidy:

    77,60g
    • Cukry:

      10,64g
  • Tuky:

    148,40g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 137 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Brambory s rajčaty a sýrem

(1 hlasů)
1h a 30min
530 kJ

Květákový nákyp

(2 hlasů)
1h a 30min
442 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Gratinovaný fenykl

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat