Prostreno.cz

Pečené vánoční jehněčí maso

Marinované, pečené jehněčí.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 55min

    25min příprava

    1h a 30min vaření

  • 1555 kJ / 371 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy3g
tuky34g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na plátky.
  2. V nízké misce smíchejte všechny suroviny na marinádu.
  3. Do marinády vložte porce masa a nechte v chladu 24 hodin marinovat.
  4. Předehřejte troubu na 180 °C.
  5. Maso vložte do pekáčku, na maso položte plátky másla, podlijte vývarem a pečte doměkka.
  6. Podávejte s bramborovou kaší a zeleninou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,80g
  • Sacharidy:

    309,50g
    • Cukry:

      93,00g
  • Tuky:

    213,10g
  • Vláknina:

    106,00g

Aktivita pro spálení: 371 kcal

46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

110

minut uklízení



Podobné recepty

Jehněčí kotletky se zeleninou

(1 hlasů)
1h a 25min
915 kJ

Jehněčí se špenátem a fazolkami

(1 hlasů)
60min
935 kJ

Pikantní jehněčí kari

(5 hlasů)
2h a 0min
609 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečené vánoční jehněčí maso

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat