Prostreno.cz

Mleté jehněčí maso na špejli

Jednoduchá, chutná úprava, díky které přijdete jehněčímu masu na chuť. Ochutnejte Maroko.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 10min

    45min příprava

    25min vaření

  • 785 kJ / 187 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy3g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso umelte na středně hrubo.
  2. Promíchejte ho s ostatními přísadami a vše osolte a opepřete.
  3. Všechny suroviny na omáčku dobře promíchejte v misce, podle chuti osolte a dejte do chladu rozležet.
  4. Z masové směsi vytvarujte válečky a navlečte je na špejle.
  5. Maso zvolna opečte ze všech stran na grilovací pánvi.
  6. Podávejte s jogurtovou omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    88,00g
  • Sacharidy:

    167,06g
    • Cukry:

      19,40g
  • Tuky:

    174,58g
  • Vláknina:

    54,00g

Aktivita pro spálení: 187 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení



Podobné recepty

Jehněčí se špenátem a fazolkami

(1 hlasů)
60min
935 kJ

Pikantní jehněčí kari

(5 hlasů)
2h a 0min
609 kJ

Jehněčí na olivách

(2 hlasů)
2h a 0min
980 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Mleté jehněčí maso na špejli

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat