Prostreno.cz

Hovězí maso s hlívou

Hlíva ústřičná patří mezi delikatesy. Přidat ji můžete téměř do všech jídel, do kterých dáváte houby. Hlíva je známá svými blahodárnými účinky na lidský organismus.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 0min
  • 658 kJ / 157 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy9g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, nebo nudličky. Hlívu nakrájejte na nudličky.
  2. V rendlíku zahřejte olej, přidejte maso, hlívu a minutu míchejte.
  3. Vmíchejte zázvor, dochuťte sojovou omáčkou, zalijte vývarem a přikryté duste doměkka.
  4. Měkké maso zahustěte škrobem rozmíchaným ve 100 ml vody, podle chuti osolte a duste ještě 10 minut.
  5. Nakonec přidejte stonky cibulky nakrájené na delší kousky.
  6. Podávejte s rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,80g
  • Sacharidy:

    172,70g
    • Cukry:

      3,60g
  • Tuky:

    124,80g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 157 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení



Podobné recepty

Sekaná plněná sýrem

(6 hlasů)
1h a 30min
990 kJ

Špagety s mletým masem a hráškem

(1 hlasů)
1h a 20min
857 kJ

Sekaná pečená se zelím

(1 hlasů)
2h a 15min
525 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso s hlívou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat