Prostreno.cz

Tyrolské knedlíčky do polévky

Jsou skvělé například s hovězím vývarem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 45min

    30min příprava

    15min vaření

  • 889 kJ / 212 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy30g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rohlíky nakrájejte na malé kostičky, nasypte je do velké misky a zalijte je trochou vlažného mléka.
  2. V pánvi na másle orestujte nadrobno nakrájenou slaninu.
  3. K namočeným rohlíkům přilijte zbývající mléko, přidejte vychladlou, orestovanou slaninu, petrželku, vejce, sůl, pepř a důkladně prsty promíchejte. Těsto zahustěte strouhankou.
  4. Mokrýma rukama vytvarujte přibližně 12 knedlíčků, které vařte v osolené vodě přibližně 15 minut. Záleží na velikosti knedlíčků.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    89,00g
  • Sacharidy:

    201,96g
    • Cukry:

      21,34g
  • Tuky:

    136,70g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 212 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

63

minut uklízení



Podobné recepty

Bramborové lokše

(6 hlasů)
1h a 10min
709 kJ

Těstoviny orzo s cuketou

(4 hlasů)
50min
498 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Tyrolské knedlíčky do polévky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat