Prostreno.cz

Zeleninová pánev

Pokrm je připravený z několika druhů zeleniny, jedná se o předvařenou a poté opečenou zeleninu.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 1h a 15min

    30min příprava

    45min vaření

  • 334 kJ / 79 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy10g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Tuřín oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  2. Brambory oloupejte a nakrájejte je na čtvrtky.
  3. Tuřín a brambory nasypte do osolené, vařící vody se 3 lžícemi citronové šťávy a vařte 15 -20 minut, aby nebyl tuřín tvrdý.
  4. V polovině vaření přidejte k tuřínu na růžičky rozdělený květák a hrachové, nebo fazolové lusky.
  5. Povařenou zeleninu sceďte a přelijte ji studenou vodou. Nechte důkladně okapat.
  6. Ve velké pánvi rozehřejte máslo a olej a do pánve nasypte povařenou zeleninu.
  7. Přidejte na silnější plátky nakrájené, omyté a neoloupané ředkvičky, bobkový list, zeleninu posypte sezamovými semínky a přibližně 10 minut opékejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,90g
  • Sacharidy:

    121,80g
    • Cukry:

      15,33g
  • Tuky:

    239,36g
  • Vláknina:

    48,00g

Aktivita pro spálení: 79 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

23

minut uklízení



Podobné recepty

Karbanátky z brambor, špenátu a sýra

(1 hlasů)
1h a 15min
780 kJ

Celer zapečený se slaninou

(1 hlasů)
1h a 35min
899 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Zeleninová pánev

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat