Prostreno.cz

Treska dušená v anglické slanině

Kousky ryby bez kůže drží díky plátkům slaniny krásně pohromadě a chuťově spolu skvěle ladí.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 1258 kJ / 300 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny31g
sacharidy2g
tuky24g

Ingredience na

  • 400 g filet tresky bez kůže - 2 porce
  • 6 plátků anglické slaniny
  • 2 špetky soli
  • 2 snítky estragonu, nebo tymiánu
  • Na vymazání
  • 2 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Filé osolte, na každou porci položte snítku estragonu, nebo tymiánu.
  3. Filé obalte plátky slaniny a položte je do malé, vymazané zapékací misky.
  4. Rybí filé dejte na 25-30 minut do předehřáté trouby.
  5. Podávejte se zeleninovým salátem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,90g
  • Sacharidy:

    26,20g
    • Cukry:

      4,14g
  • Tuky:

    136,90g
  • Vláknina:

    14,00g

Aktivita pro spálení: 300 kcal

37

minut jízdy na kole

28

minut běhu

89

minut uklízení



Podobné recepty

Treska se žampióny

(4 hlasů)
55min
626 kJ

Rybí filé na másle s barevným pepřem

(4 hlasů)
50min
629 kJ

Treska plněná anglickou slaninou

(5 hlasů)
1h a 5min
1013 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska dušená v anglické slanině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat