Prostreno.cz

Makrela s libečkem a citronovou kůrou

Zdravé, rychlé jídlo, libeček a citronová kůra rybu krásně provoní.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 904 kJ / 216 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy2g
tuky16g

Ingredience na

  • 800 g filetů makrely
  • 4 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje
  • 6 lístků čerstvého libečku
  • 4 špetky soli
  • 0.5 ks bio citrón
  • K podávání
  • 1 ks citrón

Postup přípravy

  1. Kůru z omytého bio citrónu nakrájejte na nudličky.
  2. V pánvi rozehřejte máslo a olej, přidejte nakrájené lístky libečku a osolené porce ryby. Ryby zvolna opečte z obou stran.
  3. Po otočení posypte ryby citronovou kůrou.
  4. Podávejte s kouskem citrónu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,80g
  • Sacharidy:

    52,20g
    • Cukry:

      4,80g
  • Tuky:

    199,20g
  • Vláknina:

    6,00g

Aktivita pro spálení: 216 kcal

27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

64

minut uklízení



Podobné recepty

Opečené rybí filé s hráškem

(2 hlasů)
45min
520 kJ

Treska dušená v anglické slanině

(3 hlasů)
45min
1258 kJ

Ryba s cuketou

(2 hlasů)
1h a 10min
886 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Makrela s libečkem a citronovou kůrou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat