Prostreno.cz

Kedlubnové bramboráčky s karotkou

Zeleninové bramboráčky se hodí jako hlavní chod i  jako svačina.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 55min

    25min příprava

    30min vaření

  • 484 kJ / 115 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy8g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omytou cuketu, očištěnou karotku a oloupané kedlubny nastrouhejte na hrubém struhadle do větší misky.
  2. Vodu, kterou „pustí“ zelenina slijte.
  3. Přidejte nakrájenou cibulku s natí, petrželku, rozšlehané vejce, mouku, česnekový prášek, sůl, pepř a vše promíchejte.
  4. V pánvi rozehřejte část oleje a postupně pečte bramboráčky. Olej přidávejte postupně podle potřeby.
  5. Bramboráčky pokládejte na papírovou utěrku, aby nebyly příliš nasáklé olejem.
  6. Podávejte je s oblíbeným dipem, nebo se zakysanou smetanou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,70g
  • Sacharidy:

    205,76g
    • Cukry:

      13,40g
  • Tuky:

    114,08g
  • Vláknina:

    34,00g

Aktivita pro spálení: 115 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Kedlubnový salát

(1 hlasů)
25min
192 kJ

Kedlubny plněné pohankou

(1 hlasů)
1h a 30min
511 kJ

Zapečené kedlubny

1h a 5min
547 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kedlubnové bramboráčky s karotkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat