Prostreno.cz

Ryba v citronové omáčce

Rychlý recept na jakoukoli rybu či rybí filé s vůní citrónu.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 494 kJ / 118 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté rybí filety osolte a opepřete. Na pánvi s rozehřátým máslem zvolna filety opečte z obou stran.
  2. Na jiné pánvi rozehřejte máslo, přidejte česnek, růžový pepř, šťávu i kůru z citrónu, zalijte smetanou, ve které rozmíchejte lžičku škrobové moučky. Povařte za stálého míchání 10 minut.
  3. Rybí filety podávejte přelité omáčkou ozdobené plátky citrónu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,22g
  • Sacharidy:

    265,50g
    • Cukry:

      19,00g
  • Tuky:

    206,98g
  • Vláknina:

    56,00g

Aktivita pro spálení: 118 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení



Podobné recepty

Losos s citrónem a koprem podle Zdeňka Pohlreicha

(24 hlasů)
1h a 45min
817 kJ

Středomořský špíz

(10 hlasů)
35min
668 kJ

Treska s pórkem

(13 hlasů)
50min
703 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba v citronové omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat