Prostreno.cz

Salát z jablek a zelí

Křupavý salát můžete podávat samostatně,nebo jako přílohu k masu .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 304 kJ / 72 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy7g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Zelí a oloupanou cibuli nakrájejte na nudličky.
  2. Ve větším rendlíku rozehřejte máslo a olej,přisypte cibuli a nechte ji zesklovatět.
  3. Přisypte zelí a duste 10 minut.
  4. Přidejte na kostičky nakrájená jablka a vše dochuťte solí , jablečným octem ,pepřem,cukrem a muškátovým oříškem . Duste 10 minut.
  5. Zeleninu s jablky nechte vychladnout.
  6. Salát podávejte posypaný petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    21,20g
  • Sacharidy:

    217,40g
    • Cukry:

      117,00g
  • Tuky:

    220,58g
  • Vláknina:

    48,00g

Aktivita pro spálení: 72 kcal

9

minut jízdy na kole

6

minut běhu

21

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Salát z jablek a zelí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat