Prostreno.cz

Vepřová panenka s rozmarýnem

Marinovaná vepřová panenka s chutí rozmarýnu, skvělý nedělní oběd.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 55min

    15min příprava

    40min vaření

  • 597 kJ / 142 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny17g
sacharidy4g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Dobře promíchejte všechny ingredience na marinádu. Omyté maso vložte do pečícího sáčku, přidejte marinádu a sáček uzavřete. Maso dejte na noc do lednice.
  2. Pak dejte maso v pečícím sáčku do pekáčku a pečte v troubě 30 minut.
  3. Maso ze sáčku vyndejte i s marinádou do pekáčku a pečte ještě 10 minut. Podávejte se zeleninou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,10g
  • Sacharidy:

    223,50g
    • Cukry:

      100,60g
  • Tuky:

    119,18g
  • Vláknina:

    47,00g

Aktivita pro spálení: 142 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Medailonky ve smetanové omáčce

(18 hlasů)
40min
563 kJ

Zapečená vepřová panenka

(16 hlasů)
55min
625 kJ

Svíčkové medailonky s jahodami

(17 hlasů)
35min
465 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s rozmarýnem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat