Prostreno.cz

Jehněčí kotlety v cibulové omáčce

Jehněčí kotlety jsou ideální pro slavnostní příležitost. Delikátní chuť masa s krémovou,cibulovou omáčkou s černým pivem .

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 442 kJ / 105 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy7g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190°C .
  2. Jehněčí kotlety posypte solí, pepřem a česnekovým práškem.
  3. V pekáčku rozehřejte olej a na oleji opečte jehněčí kotlety - 5 minut na každé straně.
  4. Ke kotletám nasypte nakrájenou cibuli ,přilijte vývar,pivo a přikryté kotlety pečte v troubě doměkka.
  5. Měkké maso posypte petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,30g
  • Sacharidy:

    126,90g
    • Cukry:

      11,20g
  • Tuky:

    103,93g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 105 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety v cibulové omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat