Prostreno.cz

Celerová polévka s dýni

Výtečná a jednoduchá celerová krémová polévka s dýni a opečeným tmavým chlebem.

Ohodnotit
(26 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 392 kJ / 93 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy10g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Celer a dýni oloupejte a nakrájejte na kostky. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte dýni a celer, orestujte, zalijte vývarem, přikryjte a vařte, až zelenina změkne. Rozmixujte, podle chuti osolte a opepřete.
  3. Na oleji opečte na kostky nakrájený tmavý chléb. Polévku podávejte s opečeným chlebem, posypanou řeřichou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    24,39g
  • Sacharidy:

    132,02g
    • Cukry:

      17,00g
  • Tuky:

    186,11g
  • Vláknina:

    34,00g

Aktivita pro spálení: 93 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

27

minut uklízení



Podobné recepty

Květáková polévka s brokolicí

(34 hlasů)
35min
159 kJ

Čočková polévka

(28 hlasů)
50min
486 kJ

Snadná bramborová polévka

(29 hlasů)
30min
380 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Celerová polévka s dýni

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat