Prostreno.cz

Vepřové na citrónech

Recept na přípravu vepřového masa , vhodný i na slavnostnější příležitost.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 60min

    35min příprava

    25min vaření

  • 439 kJ / 105 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy7g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, v misce prošlehejte olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu, prolisovaný česnek a nasekaný tymián. Do marinády dejte plátky masa a nechte marinovat 30 minut.
  2. Na pánev dejte maso i s marinádou, přidejte plátky citrónu a maso opečte. Zalijte vývarem a poduste doměkka. Nakonec přidejte k masu kapary a cukr. Nechte projít varem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,50g
  • Sacharidy:

    249,50g
    • Cukry:

      111,20g
  • Tuky:

    109,68g
  • Vláknina:

    48,00g

Aktivita pro spálení: 105 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové plátky v oříškové krustě

(31 hlasů)
20min
1113 kJ

Vepřová kotleta se švestkami

(30 hlasů)
1h a 40min
1271 kJ

Medajlonky na červeném víně

(17 hlasů)
35min
747 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové na citrónech

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat