Prostreno.cz

Ryba na červeném víně

Rychlý recept na jakoukoli rybu či rybí filé, které opravdu zachutná. Vyzkoušejte recept na přípravu zdravé ryby s červeným vínem a vůni hřebíčku.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 35min

    10min příprava

    25min vaření

  • 947 kJ / 226 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy25g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do kastrůlku dejte 2 lžíce másla a na másle nechte zesklovatět na plátky nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte nakrájenou petrželku a orestujte. Zalijte vínem a vývarem. Dále přidejte hřebíček, bobkový list a špetku soli.
  3. Povařte, až se tekutina zredukuje na polovinu, zaprašte moukou a povařte ještě 5 minut. Hotovou omáčku přeceďte.
  4. Na jiné pánvi na másle opečte dozlatova porce ryby. Porce ryby dejte na talíř a přelijte omáčkou.
  5. Nejlepší přílohou jsou brambory.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,00g
  • Sacharidy:

    281,40g
    • Cukry:

      15,00g
  • Tuky:

    112,35g
  • Vláknina:

    59,00g

Aktivita pro spálení: 226 kcal

28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

67

minut uklízení



Podobné recepty

Treska na zelenině

(17 hlasů)
60min
345 kJ

Rajčata s rybou

(16 hlasů)
40min
131 kJ

Dietní rybí filé z hejka

(18 hlasů)
30min
591 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba na červeném víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat