Prostreno.cz

Pečení pstruzi

Pečený nebo jinak upravený pstruh je vždy pro milovníky ryb pochoutkou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 831 kJ / 198 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupaný česnek a dobře omytý citrón nakrájejte na plátky.
  2. Pstruhy omyjte, osušte, kůži několikrát nařízněte. Pstruhy osolte a do každého vložte 3 snítky tymiánu, nakrájený česnek a 3 kolečka citrónu.
  3. Na pečící papír rozložte zbývající kolečka citrónu, na citrón položte pstruhy, posypte nasekaným tymiánem a pokapejte olejem. Pečte v troubě 30 minut při 220°C.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,50g
  • Sacharidy:

    66,10g
    • Cukry:

      4,00g
  • Tuky:

    103,88g
  • Vláknina:

    18,00g

Aktivita pro spálení: 198 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

59

minut uklízení



Podobné recepty

Pstruh s brokolicí

(22 hlasů)
35min
463 kJ

Grilovaný pstruh

(18 hlasů)
45min
712 kJ

Pstruh v alobalu

(11 hlasů)
40min
887 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečení pstruzi

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat