Prostreno.cz

Steaky z tuňáka s rukolou

Recept na slavnostní oběd nebo večeři z tuňáka.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 681 kJ / 162 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy3g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rukolu opláchněte pod vodou a osušte. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky, pažitku jemně nakrájejte.
  2. Ocet balsamico, 1 špetku soli, 1 špetku pepře, 2 lžíce oleje a hořčici metlou našlehejte.
  3. Steaky z tuňáka na rozehřátém oleji opečte z každé strany 4 minuty. Při pečení osolte a opepřete.
  4. Na 4 talíře rozdělte rukolu, zakápněte připravenou zálivkou z hořčice, přidejte fazole, cibuli, přidejte steak a posypte pažitkou a petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,70g
  • Sacharidy:

    165,70g
    • Cukry:

      22,40g
  • Tuky:

    220,55g
  • Vláknina:

    72,00g

Aktivita pro spálení: 162 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Tuňák s rajčaty a kapary

(13 hlasů)
25min
397 kJ

Tuňákové koule

(14 hlasů)
25min
712 kJ

Salát s tuňákem

(16 hlasů)
20min
616 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Steaky z tuňáka s rukolou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat