Prostreno.cz

Pangasius s paprikou

Recept na přípravu pangasia s barevnou paprikou.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 55min

    15min příprava

    40min vaření

  • 629 kJ / 150 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy4g
tuky12g

Ingredience na

  • 800 g pangasia
  • 3 ks papriky - 1 červená,1 žlutá,1 zelená
  • 1 ks velké cibule
  • 200 ml 33% smetany
  • 4 špetky soli
  • 3 špetky čerstvě namletého černého pepře
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce rostlinného oleje - na dušení paprik
  • 6 lžic oleje - na pečení ryby
  • 1 ks citrónu

Postup přípravy

  1. Omyté porce ryby pokapejte citrónovou šťávou, osolte a opepřete. Očištěné papriky nakrájejte na proužky. Na rozehřátém oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte papriky a 5 minut restujte. Ve smetaně rozmíchejte mouku a papriky zalijte, poduste 10 minut.
  2. Ryby opečte na jiné pánvi na oleji.
  3. Opečenou rybu podávejte přelitou paprikami. Jako příloha jsou vhodné těstoviny.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,22g
  • Sacharidy:

    164,80g
    • Cukry:

      14,20g
  • Tuky:

    240,65g
  • Vláknina:

    32,00g

Aktivita pro spálení: 150 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení



Podobné recepty

Pangasius s jablkovým salátem

(15 hlasů)
25min
649 kJ

Ryba na červeném víně

(11 hlasů)
35min
948 kJ

Ryby s provensálským kořením

(8 hlasů)
35min
768 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pangasius s paprikou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat