Prostreno.cz

Růžičková kapusta s vepřovým masem

Jestli máte rádi růžičkovou kapustu, vyzkoušejte tento recept v kombinaci s vepřovým masem.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 479 kJ / 114 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy5g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, oloupanou cibuli nakrájejte na plátky. V kastrolu rozehřejte olej a maso s cibulí orestujte. Podlijte vývarem, přikryjte a duste, až je maso měkké.
  2. Přidejte očištěnou růžičkovou kapustu a duste 10 minut. Pak přidejte nakrájená rajčata, tymián a duste dalších 10 minut. Podle chuti osolte a opepřete.
  3. Podávejte s bramborovou kaší nebo rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,23g
  • Sacharidy:

    116,61g
    • Cukry:

      13,20g
  • Tuky:

    123,38g
  • Vláknina:

    42,10g

Aktivita pro spálení: 114 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Růžičková kapusta na másle

(20 hlasů)
20min
591 kJ

Rýže s cizrnou a růžičkovou kapustou

(11 hlasů)
35min
1194 kJ

Růžičková kapusta v oříšcích

(22 hlasů)
20min
1232 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

hedvika
09.05.2016
heenna
05.05.2016
Anonym
05.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta s vepřovým masem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat