Prostreno.cz

Brambory s kaviárem pečené ve fólii

Jednoduchá příprava bezmasého oběda nebo večeře.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 55min

    15min příprava

    40min vaření

  • 564 kJ / 134 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy14g
tuky7g

Ingredience na

  • 4 ks brambor - á 200g
  • 4 lžíce zakysané smetany - vrchovaté
  • 3 lžíce rozpuštěného másla
  • 4 špetky drceného pepře
  • 4 špetky soli
  • 4 snítky čerstvého kopru
  • 4 lžíce kaviáru z lososa

Postup přípravy

  1. Brambory důkladně omyjte. Otřete je kuchyňskou utěrkou, potřete je máslem a jemně osolte. Zabalte každou bramboru do alobalu a pečte v předehřáté troubě na 220 °C po dobu asi 40 minut.
  2. Každý balíček dejte do misky nebo na talíř. Brambory rozbalte a nahoře nařízněte do kříže.
  3. Na každou bramboru dejte kopeček zakysané smetany. Jemně posypte solí a pepřem a přizdobte kaviárem a snítkou kopru.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,80g
  • Sacharidy:

    90,80g
    • Cukry:

      10,53g
  • Tuky:

    117,16g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 134 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Zapečené zeleninové brambory se sýrem

(23 hlasů)
45min
545 kJ

Zapečené brambory s brokolicí a nivou

(24 hlasů)
1h a 25min
411 kJ

Zapečené brambory se sýrem Camembert

(21 hlasů)
55min
495 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

heenna
14.04.2016
Anonym
05.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Brambory s kaviárem pečené ve fólii

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat