Prostreno.cz

Marinovaná vepřová panenka

Vepřová panenka marinovaná s octem balsamico a česnekem.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 8h a 50min

    8h a 20min příprava

    30min vaření

  • 649 kJ / 155 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy2g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na 2 cm silné medailonky. Medailonky dlaní jemně rozklepejte. Potřete solí, pepřem a hořčicí. Vložte do mísy s prolisovaným česnekem a octem balsamico. Zakryjte a marinujte několik hodin.
  2. Rozehřejte olej v pánvi a restujte medailonky z každé strany 3-4 minuty. K medailonkům nalijte zbytek marinády, přikryjte a duste na mírném ohni asi 20 minut. Podávejte s baby špenátem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,10g
  • Sacharidy:

    104,50g
    • Cukry:

      10,20g
  • Tuky:

    111,48g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 155 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení



Podobné recepty

Medailonky ve smetanové omáčce

(18 hlasů)
40min
563 kJ

Zapečená vepřová panenka

(16 hlasů)
55min
625 kJ

Medajlonky na červeném víně

(17 hlasů)
35min
747 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Marinovaná vepřová panenka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat