Prostreno.cz

Mátový losos

Porce lososa s mátou pečená v alobalu.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 60min

    15min příprava

    45min vaření

  • 510 kJ / 121 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy11g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na čtverce alobalu rozložte na plátky nakrájené brambory a lehce je osolte.
  2. Porce lososa osolte a opepřete a položte je na brambory. Posypte mátou a na každou porci položte 2 plátky citrónu.
  3. Na másle 5-10 minut poduste nakrájený pórek. Podušený pórek rozdělte na lososa. Na každou porci ještě dejte 2 lžíce zakysané smetany.
  4. Alobal dobře uzavřete a vložte do trouby vyhřáté na 200 °C. Pečte 25-30 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,80g
  • Sacharidy:

    120,90g
    • Cukry:

      15,53g
  • Tuky:

    217,66g
  • Vláknina:

    38,00g

Aktivita pro spálení: 121 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení



Podobné recepty

Losos s citrónem a koprem podle Zdeňka Pohlreicha

(24 hlasů)
1h a 45min
817 kJ

Losos v pomerančové marinádě

(20 hlasů)
35min
830 kJ

Losos na víně

(13 hlasů)
50min
879 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Mátový losos

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat