Prostreno.cz

Hovězí maso s okurkovou omáčkou

Recept na libové hovězí maso s okurkovou omáčkou.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 418 kJ / 99 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy4g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, oloupanou cibuli nakrájejte na tenká kolečka.
  2. Na rozehřátém oleji orestujte maso s cibulí.
  3. Maso podlijte vínem, vývarem a duste doměkka. K měkkému masu přidejte na kostičky nakrájené okurky a hořčici. Duste ještě 10 minut. Podle chuti osolte a opepřete. Podávejte s bramborovou kaší, posypané nasekanou petrželkou.
  4. Omáčku můžete lehce zahustit hotovou tmavou jíškou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,00g
  • Sacharidy:

    98,60g
    • Cukry:

      11,20g
  • Tuky:

    118,55g
  • Vláknina:

    32,00g

Aktivita pro spálení: 99 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

29

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí na pepři

(25 hlasů)
1h a 35min
670 kJ

Hovězí se zeleninou

(19 hlasů)
1h a 25min
345 kJ

Hovězí maso s rajskou omáčkou

(30 hlasů)
1h a 15min
969 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso s okurkovou omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat