Prostreno.cz

Kapr na olivách

Zdravé rybí maso se zdravou zeleninou.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 50min

    25min příprava

    25min vaření

  • 513 kJ / 122 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy4g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Kapra rozdělte na porce, pokapejte citrónem a nechte chvíli odležet. Pak jej osolte a opečte na oleji spolu s nadrobno nakrájeným česnekem a cibulí. Přidejte víno, lístky šalvěje a krátce poduste.
  2. Na jiné pánvi opečte na drobné kostičky nakrájená rajčata, papriku a okurku, osolte, ochuťte bílým pepřem a přidejte olivy a feferonku.
  3. Takto podušenou zeleninu přidejte na rybu a krátce poduste. Jako přílohu podávejte vařené brambory nebo černé pečivo.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,06g
  • Sacharidy:

    208,56g
    • Cukry:

      24,20g
  • Tuky:

    131,04g
  • Vláknina:

    55,10g

Aktivita pro spálení: 122 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení



Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

(20 hlasů)
30min
543 kJ

Vánoční ryba na švestkách

(15 hlasů)
55min
325 kJ

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

(10 hlasů)
6h a 50min
655 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kapr na olivách

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat