Prostreno.cz

Králík na bazalce

Kdo má rád králíka, určitě si pochutná.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 1h a 25min

    15min příprava

    1h a 10min vaření

  • 752 kJ / 179 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny24g
sacharidy2g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Porce králičího masa osolte. Maso uložte do pekáčku, na kolečka ze dvou cibulí a plátky česneku. Maso bohatě posypte bazalkou a čerstvě mletým nebo drceným pepřem. Přidejte na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, podlijte bílým vínem, přikryjte a pečte v troubě při 190 °C doměkka. Podle potřeby podlévejte vypečenou šťávou nebo vodou.
  2. Ke konci tepelné úpravy položte na králičí maso nudličky másla a dopečte bez pokličky. Podávejte s bramborami nebo rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    94,80g
  • Sacharidy:

    112,10g
    • Cukry:

      15,18g
  • Tuky:

    127,03g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 179 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

53

minut uklízení



Podobné recepty

Králík v pelíšku

(11 hlasů)
1h a 15min
742 kJ

Králík na víně

(15 hlasů)
1h a 20min
923 kJ

Králík s tymiánem a bazalkou

(14 hlasů)
1h a 15min
807 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Anonym
03.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Králík na bazalce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat